Виченца продаде Валери Божинов на "Къртицата"

галерия:

Рубриката на Sporta.bg „Смях в залата" днес логично е посветена на Деня на шегата - 1-ви април.


В чест на този празничен повод сме подготвили селекция с някои от най-забавните новини, които могат да разведрят ежедневието ви.

 

Виченца продаде Валери Божинов на "Къртицата"

 

Българският национал Валери Божинов прекрати престоя си във втородивизионния Виченца, за да продължи житейския си път в предаването по TV7 "Къртицата".

 

Иван и Андрей до толкова останали впечатлени от качествата на нападателя, че му предложили договор за 2 години и половина с идеята Валери да защитава цветовете на риалитито в следващите два сезона.

 

Божинов заяви, че се надява новото му работно място да увери националния селекционер Любослав Пенев, че той заслужава повече игрови минути на терена за „лъвовете".

 

Според Бож тежките разговори с Денис Родман ще го подготвят по най-добрия начин за срещата с италианците през септември, защото очаква непрестанни бъзици от тяхна страна заради възхода на кариерата му.

 

Николета Лозанова харесва това.

 

Венци Стефанов направи група във Фейсбук - „Вън съдиите от българския футбол"

 

 

Ексцентричният президент на Славия Венцеслав Стефанов влезе с гръм и трясък в света на социалните мрежи със създаването на групата, която за отрицателно време привлича близо 300 000 членове.

 

„Вън съдиите от българския футбол, вън публиката от българския футбол, вън телевизиите от българския футбол, вън Лудогорец от българския футбол, вън футболистите от българския футбол, вън БФС от българския футбол", са част от призивите, с които администратор Венци подстрекава останалите да протестират пред сградата на „Иван Асен II" 26.

 

Мирослав Антонов харесва това.

 

„Титан" продаде ЦСКА

 

 

„Няма Делев, няма Мелев, писна ми вече", констатира Димитър Борисов след поредната победа на „армейците", която доближава отбора на 5 точки от лидера Лудогорец, но го оставя на 4-та позиция в класирането заради по-лоша голова разлика.

 

„Ние сме „Титан", не можем да сме 4-ти", добавя Венци Живков, като репортери му подсказват, че е по-правилно да се каже „ние сме ЦСКА".

 

Константин Динев с удоволствие плаща 2.50 лева, за да се сдобие с акциите на „армейците", след което започва „План 2044 година" и насажда в 31-кратните шампиони дузина безработни надежди на Вихрен (Сандански).

 

Димитър Пенев харесва това и оставя коментар: Ония младите, това е ЦСКА, има много срещи.

 

Илиан Илиев извади трима души от отбора на ротационен принцип

 

 

„Единият много се мръщи, другият много се лигави, а третият не я дава по фланговете", е обяснението на Илиев.

 

Запитан от журналисти за кои трима души става въпрос, треньорът на Левски отговаря: „Вижте... Това напрежение, онези 13 победи, мача с ЦСКА, повече агресия, трета, четвърта и не знам вече коя топка...

 

След това обяснява, че всяка седмица ще вади по трима души поради тези причини, защото всеки трети отговаря на изискванията, а и така ще се сплоти колектива.

 

Иво Тонев харесва това.

 

УЕФА назначава Мъри Стоилов за експерт по качество на тревата

 

 

Нова длъжност се открива в европейската централа - в чест на Станимир Стоилов, който веднага запретва ръкави и започва да инспектира големите стадиони на Стария континент.

 

След 3 седмици усилени огледи и отчети са отнети лицензите заради лошо качество на тревата на следните съоръжения - „Джузепе Меаца", „Уембли", Градския стадион в Своге и „Васил Левски".

 

Стадионът в „Надежда" харесва това.

 

Ники Михайлов и Валери Божинов пропяха в дует

 

 

Плейбоите на „лъвовете" решиха отново демонстративно да заровят томахавките тази година в чест на класирането на националния отбор за Световното първенство по футбол в Бразилия.

 

Михайлов и Божинов направиха ремикс на стария шлагер „4-4-2", като тактично замениха в текста „Зума" с „Пенев".

 

Вратарят опитал да промени и схемата от заглавието с по-актуалното 4-2-3-1, но Валери се усетил, че ще се загуби ритъма.

 

Азис харесва това.

 

Газпром става спонсор на Левски и ЦСКА

 

 

Руският гигант „Газпром" спазва обещанието си и става основен спонсор на Левски, като приема да бъде финансов благодетел и на вечния враг ЦСКА, който е предложен като бонус пакет в сделката.

 

В резултат на сътрудничеството между двата най-титулувани клуба у нас руснаците свързват с една тръба „Георги Аспарухов" и Българска Армия" и за радост на феновете пускат зелена неутрална бира.

 

Бойко Борисов харесва това и оставя коментар: Тръбата е в чест на Станишев, за да гледа и да се учи. Казаното се забравя, построеното от нас остава.

 

 

 

Ако тази статия ви се струва интересна, харесайте Sporta.bg във Facebook, за да следите всичко най-актуално в света на спорта и живота на спортистите