ВИДЕО: Обиждат Балотели, а той се хваща за гениталиите

галерия:

снимка: БТА

Нападателят на Милан Марио Балотели не беше пожален откъм расистки обиди и скандирания от тифозите на Интер при снощното равенство 1:1 в дербито на Милано.

 

Въпреки призивите от „Курва Норд" преди мача, ултрасите на „нерадзурите" не се въздържаха от „маймунски" звуци и освирквания, а един от тях дори размаха надуваем банан по време на срещата.

 

Феновете на Интер намразиха жестоко Балотели, след като той премина при „вечния враг". Както е известно звездата на Супер Марио изгря именно при „нерадзурите", а трансфера му в омразния Милан вбеси привържениците на „синьо-черните".

 

Ненавистта на феновете на Интер към 22-годишния нападател си личеше и по множеството плакати срещу него на трибуните на „Сан Сиро", издигнати по време на дербито, сред които се открояваха:

 

„Ти захвърли нашата фланелка", „Неблагодарният Балотели винаги ще бъде обиждан от нас" и „Фланелката, която ти донесе слава, не е за захвърляне. Тя трябва да бъде уважавана."

 

 

Скандалният Супер Марио не остана длъжен на интеристите и демонстративно се хвана за гениталиите при влизането си в тунела на стадиона.

 

 

В самата среща Балотели имаше две отлични възможности за гол и ги изигра хладнокръвно, но невероятни спасявания на вратаря Самир Ханданович го лишиха от попадение в дербито.

 

 

Вижте скандалното видео, на което си личи как нападателят посяга към гениталиите си, на влизане в тунела: