Григор остана без титла, но пък закова Маша

Супер Григор Димитров записа името си в историята на българския тенис, като стигна до първи финал на турнир от веригата ATP.

 

Прекрасното му представяне заслужи суперлативите от треньори и играчи, като всички очакват талантът да продължи възхода си в идните седмици, въпреки че днес загуби злощастно от Анди Мъри.

 

Медиите по света също отбелязаха играта на фамозния българин, но в момента името му не е свързано само с успехите му на корта, а и подвизите му сред женската половина от населението.

 

Дарън Ровел - журналист от американски гигант ESPN, обяви, че сигурен източник му е разкрил, че секссимволът на световния спорт Мария Шарапова, която наскоро развали годежа си със Саша Вуячич, отново е заето момиче. А гаджето - разбира се, Григор Димитров.

 

"Мария Шарапова вече не е на пазара. Получих потвърждение, че излиза с български тенисист - 21-годишният Григор Димитров.

 

"Гаджето на Шарапова в момента е под №48 в ранглистата, но е наричан "Baby Federer", сподели още американецът.

 

Както знаем, във всеки един слух има доза истина, като е напълно възможно да се е разразил бурен романс между рускинята и българския №1.

 

Двамата бяха засечени да се разхождат в Милано през декември, като още тогава тръгнаха слухове, че двамата са нещо повече от "добри познати". Освен това доста от гаджетата на хубавата Маша са с балканска кръв, а Гришо притежава доста характеристики на „балканския мачо". А и за всеки е известно (поне тези, които са виждали Вуячич), че баскетболистът не може да се мери с Григор.

 

Преди време пък Димитров беше свързван със Серина Уилямс, но се оказа, че тенисистката си пада по доскорошния треньор на нашия талант - Патрик Муратоглу.