ВИДЕО: Уникален пропуск или неправилно отменен гол?

снимка: БТА

Снощи се изиграха последните срещи от Лига Европа, като изненади определено не липсваха. Може би най-голямата изненада беше равенството, което Нефчи измъкна на Интер (2:2), и то на "Джузепе Меаца".

 

В 72-ата минута обаче Марко Ливая можеше да реши всичко в срещата, ако се беше оказал малко по-съобразителен пред гола. Младият нападател беше отбелязал и двете попадения за своя тим, но малко преди края пропусна да донесе първото място на "нерадзурите" в групата.

 

При изпълнение на корнер отляво топката бе центрирана към Камбиасо, който бе останал абсолютно непокрит. Той мина вратаря и пусна към Ливая, който обаче от 2 метра сам срещу вратаря реши да пусне нещо като пас на единствения защитник, застанал на голлинията, вместо да разстреля вратата.

 

На повторението обаче ясно се вижда, че топката преминава линията, но съдийски сигнал така и не последва, а Интер беше ощетен. Въпросът тук обаче не е дали има гол или не, а защо младият талант на „нерадзурите" не подходи по-съобразително към ситуацията.

 

Предлагаме ви и видео, в което може да видите ситуацията и сами да прецените дали някой от вас нямаше да изиграе положението по-добре и дали Интер заслужаваха гол в 72-ата минута.