Давор Шукер: Лудогорец беше фаворит, благодаря на братя Домусчиеви и полицията

снимка: БТА

Президентът на Хърватската футболна федерация Давор Шукер заяви след равенството - 1:1 на Динамо (Загреб) с Лудогорец, че българският шампион е играл по-силно и е заслужавал да спечели мача. Хърватската футболна легенда бе в ложите на стадион "Лудогорец Арена", откъдето изгледа срещата от 2-ия предварителен кръг на Шампионската лига.

 

След мача Шукер засипа с благодарности и похвали президентите на Лудогорец - братя Домусчиеви, полицията, както и президента на БФС Борислав Михайлов, и Христо Стоичков. Той също така поздрави Димитър Бербатов и Йордан Лечков.

 

"Искам да благодаря на братята Домусчиеви, които са толкова добри хора, които са наистина страхотни президенти, искам да им благодаря за това, което правят за футбола", каза хърватинът.

 

"Второ, искам да благодаря на Боби Михайлов, на Христо Стоичков, на Даниел Боримиров, искам да поздравя Димитър Бербатов и Йордан Лечков. Мога да кажа, че Лудогорец бе фаворит в мача, можеше да вкара втори гол, но не успя, това е."

 

Също така искам да благодаря на полицията, която се справи чудесно с работата си. Всички трябва да се борят с хулиганството, защото това не е правилно и е вредно за футбола", каза още Давор Шукер.