Димитър Бербатов поздрави Кубрат Пулев за европейската титла

Димитър Бербатов не пропусна да отбележи най-големия български успех през годината до момента - победата на Кубрат Пулев срещу Александър Димитренко в спора за европейската титла в тежката категория.

 

Нападателят на Манчестър Юнайтед използва социалната мрежа Фейсбук, за да поздрави Кобрата, който спечели своя втори шампионски пояс след Междуконтиненталната титла на Международната боксова федерация.

 

„Кубрат Пулев е европейски шампион по бокс. Браво Кобра,продължавай да мачкаш и още успехи", написа Бербатов на своята официална страница във Фейсбук.

 

Вчера Бербатов отдаде почит и на българския ансамбъл по художествена гимнастика, който спечели втория си златен медал на Световната купа в София.

 

Митко показа, че независимо от ключовата година в кариерата си, все още намира начин да остава съпричастен към българските успехи в спорта.

 

Манчестър Юнайтед излиза днес на „Олд Трафорд" от 18:00 часа срещу Суонси и може отново да се върне на върха в Премиършип, ако спечели трите точки, а Манчестър Сити не успее да победи Нюкясъл в мача, който започва от 15:30 часа.