Мюлдер: Трябва да се борим здраво, за да се върнем в сезона

снимка: Булфото

Дъстли Мюлдер сподели, че не знае на какво се дължи загубата във Вечното дерби на неговия Левски с 3:0.

 

Холандецът беше титуляр и изкара 90 минути на терена, но с нищо не успя да помогне на отбора си за по-почетна загуба или по-добър резултат. Той сподели, че слабото начало е било ключът към загубата днес.

 

"Загубихме днес, защото не почнахме добре срещата - направо слабо. След това получихме много бързи три гола и ни беше много трудно да се върнем. Опитахме се през втората част, но не успяхме", коментира след срещата Мюлдер.

 

"Не знам защо и къде загубихме. Ако знаех, щях да ви кажа. Трябва да се борим много здраво, за да се върнем в сезона. Почваме от нулата.

 

Не знам защо се получава така при нас. Комуникацията в клуба е отлична, но може да има някакви причина за състоянието ни. Не знам. Опитваме се да говорим, но е болезнено след всичко, което се случва", каза още Дъстли, за когото ситуацията не се е променила, въпреки че беше изхвърлен от отбора за няколко седмици.

 

"Аз правя това, което правех и преди. Тренирам здраво и давам най-доброто от себе си на терена. Всичко обаче зависи от треньора", сподели холандецът.