Косоко аут за Вечното дерби, вижте групата на ЦСКА

снимка: Булфото

Стойчо Младенов определи групата от 20 футболисти на ЦСКА за Вечното дерби с Левски утре от 16:00 часа на Националния стадион „Васил Левски".

 

Прави впечатление отсъствието на алжирския национал Райс Мболи и низвергнатия Ревсон, които по различни причини не са на разположение на наставника.

 

Вратарят току що се завърна от мачовете на националния си отбор в световните квалификации, а взетият под наем от Насионал (Мадейра) халф разочарова с игрите си и ще бъде върнат обратно в Бразилия.

 

Омар Косоко също няма да вземе участие във Вечното дерби, защото отново е получил болки в крака си, след като се контузи в първия мач срещу Хасково (6:2) от 1/16 финалите в турнира за Купата на България.

 

Защитникът Ангел Грънчов е в групата за мача с Левски, въпреки че през седмицата се появиха спекулации за напрежение между него и Стойчо Младенов, който искал да се отърве от младока.

 

Младежките национали Антон Карачанаков и Ивайло Чочев са на линия, след като взеха участие в двубоите с Русия и Словения, както и Емил Гъргоров, който игра за мъжете срещу Армения и Чехия.

 

Ето пълната група на ЦСКА за Вечното дерби:

 

12. Томас Черни, 99. Стоян Колев, 5. Тодор Янчев, 6. Джаксън Менди, 7. Мамади Сидибе, 8. Николай Дюлгеров, 9. Християн Кировски, 10. Марсиньо, 11. Неманя Милисавлевич, 14. Валентин Илиев, 15. Браян Хауърд, 18. Ивайло Чочев, 19. Апостол Попов, 21. Венцислав Василев, 23. Емил Гъргоров, 25. Ангел Грънчов, 37. Жереми Фо-Поре, 41. Бруно Морейра, 45. Григор Долапчиев, 71. Антон Карачанаков