Батков отсече: Петев остава, това е черно петно в историята на Левски

снимка: Булфото

Собственикът на Левски Тодор Батков се появи на пожар на "Герена" и отсече, че въпреки заканите на феновете Ивайло Петев ще бъде треньор на отбора.

 

Младият специалист беше представен на пресконференция днес, която обаче се превърна в уникален фарс и 20 фена на отбора я прекъснаха, съблякоха треньора и го изгониха, за да си поговорят"като мъже" с Наско Сираков.

 

Това доведе до спешното повикване за Батков, който прекара близо час на "Герена", а пред феновете заяви, че треньорът остава, въпреки че феновете обещаха да няма официален мач с Петев треньор.

 

Адвокатът също така коментира, че всички материали, които бяха събрани от злощастната пресконференция, ще обиколят света, а Левски ще стане за смях в цяла Европа. Той говори и за това, чеТонев и Сираков са подали оставка и вече не са част от клуба.

 

"Това е истински позор в историята на най-обичания български клуб. Едва ли нашите прародители, когато са създавали клуба на могилката, са си представяли, че това може да се случи", бе първият коментар на Тодор Батков. 

 

"Тези кадри ще обиколят целия свят благодарение на вас. Това е огромно петно върху клуба. Никой не мисли лошото на клуба - нито когато взехме Славиша Йоканович, който дойде с големи надежди, нито през последните дни, когато се видя, че резулатите на Левски не се подобряват на популярността на клуба, качеството и разходите.

 

Фонд работна заплата за октомри е 410 хиляди лева. Решението за Ивайло Петев е колективно, а аз дадох идеята за неговото взимане. Той е един от не многото млади специиалисти, които доказаха, че разбират от футбол и умеят да градят.

 

Треньорът на Леввски се казва Ивайло Петев и няма да сменим решението си.