Батков привикан на пожар на "Герена"

снимка: Булфото

Собственикът на Левски Тодор Батков пристигна спешно на стадион „Георги Аспарухов", след като разбрал за безпрецедентните своеволия на 20-ина фенове на „сините", които опозориха новия старши треньор Ивайло Петев.

 

Адвокатът отказа всякакъв коментар и влезе директно на стадиона, където все още са спортния директор Наско Сираков и Петев.

 

Sporta.bg припомня, че неколцина привърженици на Левски нахлуха по време на пресконференцията за официалното представяне на Петев и го съблякоха гол.

 

След това феновете проведоха дълъг разговор със Сираков и го заплашиха, че ще опитат да провалят всеки един мач на клуба по примера с мача със Сиони преди години.

 

В следствие на шокиращото поведение на ултрасите на Левски Ивайло Петев напусна залата за пресконференции и не се появи на планираната предварително тренировка на футболистите.

 

В момента те провеждат заниманията си на „Георги Аспарухов", но под ръководството на помощник-треньора Елин Топузаков, който, за разлика от Мариан Христов, остава в клуба.

 

Засега не се знае дали Петев в крайна сметка ще застане начело на Левски или ще бъде търсен друг заместник на напусналия Славиша Йоканович.