Феновете към Сираков: Няма да има Вечно дерби, ако Петев е треньор

снимка: Булфото

Феновете на Левски заплашиха спортния директор Наско Сираков, че "сините" няма да изиграят официален мач, докато начело на тима е Ивайло Петев.

 

Днес качулати ултраси на Левски изгониха по брутален начин Ивайло Петев от "Герена", като проведоха и продължителен разговор с останалия в залата за пресконференции Сираков.

 

Феновете отправиха закана, че Левски няма да изиграе нито един мач, докато Петев все още е треньор на тима. Следващият мач на "сините" пък е не какъв да е, а Вечното дерби с ЦСКА. Здравите момчета от сектор "Б" припомниха за двубоя със Сиони от Шампионската лига, когато Левски за малко не бе изваден от Европа заради куп бомби, хвърлени на пистата.

 

"Левски няма да изиграе официален мач, докато Петев е треньор. Няма да има Вечно дерби, казваме ти. Помниш ли какво стана на мача със Сиони", обърнаха се ултрасите към Сираков.

 

Те изнесоха и продължителна лекция на спортния директор на Левски, който също се включи в разговора.

 

"Защо уволнихте Йоканович? Връщайте го веднага да тренира отбора", обърнаха се ултрасите към Сираков.

 

Спортният директор на Левски пък опита да обясни, защо сърбинът е бил освободен.

 

"Вижте резултатите ни на "Герена". Йоканович е човек, който живее в Испания. Той е с европейско мислене и не успя да се приспособи към тази джунгла, която е българския футбол".

 

Феновете на Левски поискаха и обяснение, кой е назначил Ивайло Петев за треньор на Левски. Наско Сираков пое отговорността, а ултрасите отново напомниха, че няма да позволят бившият треньор на Лудогорец да води отбора.