Йоканович: Искам да работя, но не съм магьосник

снимка: Булфото

Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович се прибра късно снощи в София с полет от Мадрид. Сръбският специалист бе на кратка почивка в испанската столица, за да се види със семейството си.

 

На летище "София" Йоканович бе посрещнат от своите помощници на Дражен Болич и Сале Янкович, които изведоха футболистите и на първата за седмицата тренировка вчера.

 

Sporta.bg припомня, че отсъствието на Йока породи редица слухове и спекулации в близките дни, най-прясната от които е, че мястото му на "Герена" вече е изстинало и той почти сигурно ще бъде сменен, като за най-вероятен негов наследник се спряга името на Ивайло Петев.

 

Въпреки късния час, интерес от страна на родните медии не липсваше и на Йоканович му се наложи да коментира остава ли треньор на Левски или не. Очаквано той сподели, че знае за информациите в пресата, но не може да коментира нищо, защото все още не е говорил с никой от ръководството на клуба.


"Идвам, за да работя. Утре имаме тренировка и пристигам с мисъл за работа. Знам, че има някакви информации в пресата. Повече не мога да ви кажа, защото не съм наясно", лаконичен бе Йоканович.

 

Не съм говорил с ръководството на клуба. Последните дни бях далече от София и не знам много.

 

Вярно е, че резултатите на отбора не са добри и няма как да бъдем доволни от тях, но съгласете се, че за два месеца нещата няма как да се случат. Аз не съм магьосник", добави Славиша Йоканович.