Радуканов: Типично с български манталитет се взехме за много силни

снимка: Булфото

Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов беше видимо разочарован от поведението на футболистите си при скандалната загуба от Локомотив (Сф) с 0:1 и отпадна от четвъртфиналите в турнира за Купата на България.

 

Според наставника „типично българският манталитет" на „армейците" им е коствал загубата на най-реалния трофей, който преследват през сезона.

 

„Щом сме загубили, значи е справедливо. Първият мач 0:0, сега 0:1 и Локомотив продължава напред", започна Радуканов след последния съдийски сигнал.

 

„Не видях, не се вижда линията, може би на повторенията се е видяло дали има дузпа или не.

 

Няма да коментирам съдиите, има си хора, които трябва да го коментират", обясни Радуканов най-спорната ситуация в мача.

 

„Гледаме напред, виждате, че имаме работа. Типично с български манталитет, направихме 2-3 добри мача и днес намалихме темпото.

 

Не очаквах, че като ги няма 2 души - Бандаловски и Саша - ще се отрази така на играта, 20 души сме в отбора и всеки трябва да очаква своя миг да се доказва.

 

Който не желае да го прави и когато влезе в мача, не се раздава, ще си търси друго място.

 

След като тази цел вече не е реална, другата ни цел е да използваме поне оставащите 2 месеца да налагаме млади момчета и да се опитваме да си изградим някакъв по-добър стил на игра", завърши Радуканов, намеквайки, че ЦСКА няма повече какво да търси през сезона.

 

Преценете сами тук дали имаше дузпа за отбора на Локомотив (София) или нарушението е извън наказателното поле.