Без фенове на първата контрола на ЦСКА със Стоичков

снимка: Булфото

Завесата се вдига на най-важното действие в модерната история на ЦСКА - завръщането на Христо Стоичков като старши треньор на тима, но феновете няма да могат да се насладят на този паметен и донякъде романтичен момент.

 

ЦСКА трябваше да изиграе първата си контролна среща през лятото срещу Светкавица днес от 18:00 часа в Етрополе, но проверката ще протече „на тъмно" и няма да бъде наблюдавана от феновете.

 

Очакванията бяха „армейците" да „се покажат" на привържениците им, които за първи път през 2013-та година наистина искат да ги гледат и да ги аплодират дори в такъв двбуой без значение, най-вече заради присъствието на Камата в тима.

 

Всъщност, новината индиректно е била съобщена от ръководството на ЦСКА чрез официалния сайт на клуба още на 15-ти юни.

 

„Спортно-техническото ръководство Ви приканват да проявите търпение, за да може представителния тим да се подготвя в спокойна и лишена от странични емоции атмосфера.

 

Предварително Ви благодарим за проявеното разбиране", се казва в официалното съобщение на ЦСКА от 15-ти юни, като се уточнява, че феновете ще могат да гледат любимците си на 25-ти юни в контролата срещу Славия.