Батков: Очаквам още удари под кръста до края на сезона

снимка: Булфото

Президентът на Левски Тодор Батков изгледа днес тренировката на „сините".

 

След това Батков проведе кратка среща с целия спортно-технически отдел в отбора в лицето на Иво Тонев и Даниел Боримиров.

 

Батков обяви, че ръководството на тима е подало официална молба за преместване на срещата с Лудогорец, която се пада само три дни след финала за Купата на България.

 

Този двубой може да се окаже решаващ за битката за първото място в А група, защото шампионите водят само с 2 точки пред Левски. Батков добави също така, че очаква и много удари под кръста до края на шампионата и отвърна на нападките от страна на Гриша Ганчев. 


"Очакваме много удари под кръста, докато трае борбата за титлата. Наясно сме с подводните камъни, но не можеш да предвидиш всички. Психологическото предимство е на наша страна.," заяви Батков.

 

Президентът на „сините" отвърна и на думите на Гриша Ганев, който заяви, че Левски купува мачове и съдии, както той е прави преди 18 години.

 

„Всички знаем какво правеше Гриша Ганчев. Тези неща, които ги говори г-н Ганчев, той си ги правеше допреди 1-2 години, когато се бореше за титлата. Не става въпрос за 98-99, а за 2010 и 2011 година. Аз очаквам още удари под кръста. Фразата е "сами срещу всички". Важното е че всички футболисти са в настроение. Дано имаме и малко късмет, и ще спечелим всички решаващи мачове, " каза още Батков.