Боримиров: Явно ЦСКА бяха объркали сиропа и капките за нос

снимка: БТА

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров се заяде с ЦСКА и шефа на "червените" Георги Илиев, минути след успеха с 2:1 във Вечното дерби на "Васил Левски".

 

Боримиров коментира думите на Майкъла, че успехът на Левски е плод на късмет, заявявайки, че явно Илиев не разбира от футбол. Той припомни и допинг аферата с ЦСКА преди известно време.

 

"Бяхме отборът, който през цялото време диктуваше мача. Щеше да е незаслужено ЦСКА да спечели точка без положения за гол. Най-важното е, че всички футоблисти се раздадоха и показаха характер. В съблекалнята им казах, че така ще станем шампиони. Ако във всеки мач се раздаваме", каза Борето.

 

"Мисля, че причината за успехите не е само в Николай Митов, но във всички в клуба. Когато всички си вършат работата, резултатите не закъсняват. Нямаше как да ни устройва равенството, понеже така няма как да скъсим дистанцията с Лудогорец. Левски винаги играе за победа", каза още той.

 

"Опитвам се да предам моя опит и на футболистите. Има неща, с които помагам на играчите, говорейки с тях. А колкото до Жоао Силва, той даде отговор на доста хора. За нападателите най-важно е да вкарват. В съблекалнята има еуфория".


Относно изказването на Георги Илиев - Майкъла, че победата на Левски е плод на шанс, Боримиров отговори:" Значи Майкъла толкова разбира от футбол. Може би пак са объркали сиропа или капките за нос, поради което не можеха да ходят на терена", каза спортният директор, припомняйки допинг скандалите на "Българска армия".