Майкъла: Късмет и шанс за Левски

снимка: Булфото

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла заяви, че дербито между Левски и ЦСКА е било много оспорвано и само късмета е помогнал на "сините" да спечелят с 2:1.

 

Левски взе трите точки в едно от най-интересните и драматични дербита от последните години. "Сините" поведоха с гол на Йовов, но Марсиньо изравни. В края на мача Жоао Силва се превърна в герой и донесе победата на своя тим с гол в последната минута.


"Повече късет за Левски, Имаше рикошет за първия гол и грешка на вратаря за втория гол. При 1:1 имахме две чисти положения. Ако Спас Делев беше вкарал мача щеше да се развие по друг начин. Така правят големите отбор - трябва да си вкарваме положенията.

 

"Шансът не беша на наша страна. Бяхме по-добрият отбор, в един тежък мач. Особено около 25 минути през второто полувреме имахме две чисти положения. Много пропуски. Играем всеки мач до края за победа."

 

Майкъла не коментира решенията на Милен Радуканов да остави на резервната скамейка Камбуров и Платини.

 


"На съдиите им благодаря справиха се много добре. Получи се едно залъгване кой ще излъже другия. Честитих им на Левски - така се прави," завърши Майкъла