Левски тренира без Илиан Илиев

снимка: levski.bg

Отборът на Левски излезе днес от 11 часа за първа тренировка след равенството срещу Монтана в неделя вечер.

 

Заниманието на стадион „Георги Аспарухов" обаче не бе водено от наставника на „сините" Илиан Илиев, а от неговите помощници - Николай Митов, Здравко Здравков, Красимир Колев и Ясен Екимов.

 

Илиан Илиев, чиято оставка вчера не бе приета от шефовете на 26-кратните шампиони, не се появи на стадиона, а освен него липсваше и новоназначеният спортен директор Даниел Боримиров.

 

По всяка вероятност двамата в момента провеждат среща, на която се обсъждат необходимите мерки, които да бъдат предприети, за да излезе Левски налегналата го игрова криза.

 

От Левски вече съобщиха, чеБоримиров ще бъде представен на новия си пост на специална пресконференция днес от 16:15 часа, а на нея ще присъстват Илиан Илиев и Иво Тонев. Именно Боримиров е последният спортен директор, при който Левски стана шампион.

 

Иначе от заниманието на „Герена" логично отсъстваха Владимир Гаджев и Пламен Илиев, които са повикани от националния селекционер Любослав Пенев за мачовете с Малта и Дания. Впечатление направи, че португалците Кристовао Рамос и Нуно Пинто тренират отделно от основната група, които в последно време са измъчвани от контузии и не показват добри игри.

 

Днес Левски ще проведе още една тренировка - от 16 часа, а утре „сините" ще се подготвят от 15 часа. Футболистите на Илиан Илиев ще играят контролна среща със Славия в четвъртък, 21 март, от 15 часа на стадион "Славия".