Майкъла: Радуканов ще води тренировката на отбора, Йешич още не е разтрогнал

снимка: Sporta.bg/ Радила Радилова

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев потвърди, че днешната тренировка на ЦСКА ще бъде ръководена от Милен Радуканов.

 

Именно той трябва да поеме тима след официалното разтрогване на договора на Миодраг Йешич.

 

Майкъла обаче сподели, че сърбинът все още не е скъсал окончателно с клуба, като в момента разговаря със собствениците от „Титан".

 

"Когато Йешич разтрогне ще ви кажем. Все още не е. Договарят се нещата с „Титан", те са собствениците, те са го назначили. Той нашите предложение ги е приел."

 

"Ние сме решили, че той няма да е треньор на ЦСКА. Което се изисква от нас сме го направили. Оттам нататък по финансовите неща си отговаря „Титан". Радуканов ще изведе отбора на тренировка в 3 часа", коментира видимо изнервеният Георги Илиев пред журналистите на стадион "Българска Армия".

 

Sporta.bg припомня, че на спешна среща на ръководните органи вчера сръбският специалист бе уволнен от поста старши-треньор на ЦСКА.

 

По-рано днес Йешич пристигна в Борисовата градина, за да разговаря с Майкъла и Венци Живков, а по-късно замина към офисите на Титан за да се срещне с Иво Иванов и Димитър Борисов.