Венци Живков: Чакаме Варела в Турция, няма скандал с Платини

снимка: Булфото

Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков отпътува заедно с отбора за втория подготвителен лагер на "червените" в Турция.

 

На летище "София" той заяви, че настроението в отбора е отлично и противно на спекулациите в медиите, в ЦСКА няма никакви скандали. 

 

"В отбора има много настроение. Няма скандали, каквито имаше преди и каквито някои хора създаваха. Няма скандали с Платини, говорихме и Йешич е доволен от работата му" каза изпълнителният директор на "армейците".

 

Живков коментира и селекцията, като разкри, че Миодраг Йешич не е пожелал грандиозна селекция или трансфер на скъпи футболисти и нещата на този фронт също са спокойни.

 

"Ние сме ЦСКА, възможно е да има приятни изненади от наша страна. Подписали сме договор с Палермо и очакваме Варела да дойде при нас на лагера в Турция", разкри Живков.

 

Той обяви, че основната цел пред ръководството на ЦСКА в момента е отборът да се върне в своя дом на стадион "Българска армия": "Основната ни цел е да се върнем на "Армията". Правим всичко възможно да се върнем в нашия дом, това е най-важната цел пред ръководството".

 

Изпълнителният директор на "червените" обаче не пожела да коментира информациите за сливане между клуба и Литекс, с който днес ЦСКА заедно отпътува за Турция.

 

"Не мога да говоря за сливане между ЦСКА и Литекс. Трябва да ви излъжа. Подробности и дали изобщо ще има такова нещо, може да ви каже само Димитър Борисов", лаконичен бе Живков.

 

Накрая той се пошегува за съвместния полет с делегацията на Литекс: "Нормално е да пътуваме с други български отбори в самолета, само това да не е Левски".