Бандата: Това е най-сладката победа

снимка: Булфото

Защитникът на ЦСКА Иван Бандаловски сподели непосредствено след мача срещу Левски, че победата срещу Вечни съперник е най-сладка и е радостен от факта, че "червените" са спечелили.

 

В оспорван двубой между двата най-популярни отбора Серж Нюаджи реализира в началото на второто полувреме, с което донесе и минималния успех с 1:0 за "аутсайтеда" ЦСКА.

 

"Това е най-сладката победа и много се радвам, че успяхме да я постигнам. Започнахме слабо сезон, но заиграхме по-добре и се надявам да продължим по същия начин. Трябва да продължаваме така и да бием всичко наред. Това е нашата цел", каза след мача Бандаловски, който се справи перфектно в защитен план срещу крилата на Левски.

 

„Със сигурност играхме по-добре от Левски и изпуснахме доста положения. Мисля, че те имаха само едно накрая, добре, че не го вкараха. Заслужено победихме, въпреки че всички говореха, че сме аутсайдери. Винаги аутсайдерът печели Вечното дерби.

 

"Мечтаем за титлата, но играем мач за мач. Играем все по-добре, събрахме вече самочувстиве и победи. Сега ни предстои тежко гостуване срещу Ботев и мислим вече за този мач", сподели още Бандаловски.