Ганчев след виковете за оставка: Най-добрият ни мач

снимка: Пресслужба Берое

Старши-треньорът на Берое Ивко Ганчев сподели, че неговият отбор е изиграл най-силния си двубой до момента във Виктория ФП, въпреки че в Стара Загора Черноморец победи домакините с 0:1 след гол на Паланков от съблекалнята.

 

"Въпреки загубата, поздравих футболистите в съблекалнята за този мач, който изиграха. Това беше най-добрият мач на отбора от началото на първенство", категоричен беше човекът, който беше изпратен с викове "оставка" от феновете. 

 

Ганчев е убеден, че воденият от него тим ен е заслужавал загубата и вярва, че момчетата му са се борили за изравнителен гол до последния възможен момент.

 

"Берое не заслужаваше да загуби. Ако играчите продължават да се раздават така, както днес, ще имаме успехи. Почти през цялото време владеехме инициативата и топката, но за съжаление не успяхме да вкараме.

 

""Момчетата се бориха и се опитваха до последния съдийски сигнал да променят резултата. Черноморец игра много защитно и през цялото време и не успяхме да разкъсаме дефанзивната им схема, въпреки всичките ни опити".

 

Последно Ганчев говори и за поведението на феновете, като той смята, че това само пречи както на него, така и на футболистите му.

 

"Футболистите трябва да получават подкрепа от трибуните в трудните моменти. Тези скандирания са неприятни за всички в клуба и не помагат", завърши наставникът.