3000 цесекари с бири в ръце обсадиха БФС! Искат Боби Михайлов да се омете, а държавата да мери с еднакъв аршин

Около 3000 привърженици на ЦСКА обсадиха сградата на БФС на ул "Иван Асен" и не спират да скандират обиди по адрес на президента Борислав Михайлов, предаде репортер на Sporta.bg от мястото на събитието.

Бесните фенове искат Боби да се омете от родния футбол. Чуват се и викове за линч срещу него и кликата му.

Михайлов обаче го няма. Той се вясна в сградата преди обед за 20 минути. После отпраши в неизвестна посока с лъскавата си лимузина.

Служители на БФС обясниха пред Sporta.bg, че президентът има важни срещи, които не търпят отлагане и затова липсва. Удобно, нали...

Повечето от събралите се пред БФС и в градинката фенове на ЦСКА пият бира от часове. Някой са и на по-твърдо гориво, но инциденти засега няма.

Полицията е взела драконовски мерки, за да се предотвратят ексцесии. Около 1200 униформени бдят от сутринта пред БФС, на Орлов мост и пред Парламента.

Конна полиция стщо респектира множеството.

Цесекарите искат към любимия им клуб да бъде прилаган еднакъв аршин, както към останалите отбори.

Те носят много транспаранти, на които ясно изразяват желаното от тях. А именно: НАП да потърси пари и от другите клубове, базите на "червените" да не са под наем, а да с еползват безплатно, ЦСКА да играе в А група и др.

Към 17.30 часа е предвидено организирано да се тръгне към Орлов мост, езерото "Ариана" и от там към стадион "Българска армия", където "червените" ще срещнат Берое. Реваншът от полуфиналите за Купата на България стартира в 20:00 часа, а ЦСКА има аванс след победата с 2:0 в Стара Загора.