1 милион на седмица не стигат на Стърлинг в Ливърпул

Агентът на Рахим Стърлинг Ейди Уорд направи скандални коментари по повод нов договор на клиента му с Ливърпул, както и за бившият защитник Джейми Карагър.

По-рано през седмицата стана ясно, че английският национал е пожелал да напусне отбора и е отказал договор от 100 хиляди паунда на седмица. Уорд показа, че не го интересува дали ще засегне някого на "Анфийлд" и сподели, че клиентът му няма да подпише нов договор дори и за 900 хиляди паунда седмично. 

"Не не интересува за репутацията на отбора и за ситуацията, в която се намира. Той няма да подпише. Дори да му предложат 900 хиляди паунда на седмица, той няма да подпише. Моята работа е да правя най-доброто за клиентите си. Няма значение дали хората ще кажат, че съм лош в работата си или, че им давам неправилни съвети", заяви Уорд.

Агентът също така определи легендата на клуба Джейми Карагър като "неприятен човек". Бившият защитник нееднократно нападна Стърлинг и агента му.

"Карагър е меко казано неприятен човек. Всеки го знае. Всеки коментар от специалист и бивш играч на Ливърпул, не значи нищо за мен", добави скандалният агент.

Агентът на Стърлинг трябваше да се срещне с изпълнителния директор на Ливърпул Иън Айре, за да обсъдят бъдещето на английския национал, който има договор за още две години. Заплатата, която крилото получава сега е 35 хиляди паунда на седмица.