Жестока атака на Сектор Б срещу рефера на дербито

галерия:

Ултрасите на Левски от култовия сектор "Б" скочиха чрез декларация срещу назначението на пловдивчанина Георги Кабаков за съдия на мача срещу ЦСКА. Феновете публикуваха мнението си на една от страниците в социалната мрежа Фейсбук.

ЕТО ГО И НЕГО СЪС ЗАПАЗЕН ПРАВОПИС И ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ:

"Кой си назначи Георги Кабаков за главен съдия на мача Левски - Тире в събота!?

Лицето Георги Кабаков не беше свирило мач на Левски от 22 май 2016 година когато след скандално съдийство срещу Левски от клуба излезнаха с декларация, че повече не желаят той да ръководи наши мачове... и така до май месец тази година при 0:3 от ГМО-то и сега 21 октомври отново срещу ГМО-то, след година прекъсване пак го назначават за главен съдия на мачове на Левски, но само в такива срещу Микре. Между другото съдейки по корицата му във фейсбук (която сме пуснали отдолу, има приемственост един вид) явно и той припознава, а и е публична тайна, че е запален привърженик на ГМО-то.

Изразяваме дълбокто си възмущение от това назначение и заявяваме категорично, че ако Кабаков опорочи мачът ще усети буквално какво значи син ад!

Също така призоваме привържениците на Левски за още по-голяма масовост и натиск от трибуните в събота! Явно за пореден път ще сме сами срещу всички!".

22528218_1464164707015864_8605987407933928814_n.jpg