Жалък Неймар отказа да се ръкува с 18-годишен съперник от Селтик (ВИДЕО)

Суперзвездата на световния футбол Неймар се самозабрави, след като славата и реки от пари се изливат върху него в последните месеци. Бразилският ас на ПСЖ демонстрира отвратителна надменност след края на мача снощи в ШЛ срещу Селтик. Френският тим би с 5:0 в Глазгоу, а дебют за "детелините" направи един 18-годишен тийнейджър - Тони Ралстън. След срещата момчето отиде към Неймар и понечи да се ръкува джентълменски с него. Звездата обаче показно подмина подадената ръка и отсвири Ралстън. После дори тръгна да му се репчи и да се хили ехидно...

По време на двубоя на "Паркхед" имаше искри между Тони и Неймар, но това не оправдава постъпката на бразилеца. Вместо всичко да завърши с мъжко ръкостискане, то Неймар предпочете да се държи надменно. Самият Тони Ралстън коментира ситуацията спокойно:

"Просто исках да се ръкуваме и да го поздравя за победата над нас, която бе заслужена. Това, че той не пожела да приеме поздрава в никакъв случай не ме разстройва. Така е решил - така е сторил. Това си е избор на Неймар. няма как неговата постъпка да помрачи огромната ми радост, че дебютирах за моя любим клуб Селтик в ШЛ", каза Тони Ралстън.

Медиите също подпукаха Неймар за неуважението и смятат, че парите бързо са замъглили разума на футболиста, който премина за рекордните в историята 222 евро от Барса в ПСЖ в опит да се измъкне от сянката на Лионел Меси в Каталуния.