Жадното пак повтаря: Шансовете са ни 50 на 50

снимка: youtube.com/levskitv

Треньорът на Левски Николай Митов за пореден път заяви, че шансовете на Левски за продължаване напред в евротурнирите е 50 на 50. Спецът каза това преди първия мач с Хайдук (Сплит), а след загубата с 0:1 на чужд терен го повтори.

"Ще бием Хайдук в София и ще ги отстраним! Шансовете са 50 на 50. Получи се остър мач. Изпълнихме на 70% това, което трябваше. Съжалявам, че допуснахме елементарен гол. Дали имаше фаул там, не знам, но не трябваше да ни вкарват по такъв начин. Аз съм оптимист и съм сигурен, че в София моят отбор ще даде 200%. Ще играем за феновете", коментира Митов. 

Той изрази огромно съжаление, че Левски няма да получи подкрепа от верните си привърженици по трибуните на "Герена" поради наказанието от УЕФА, и обеща, че футболистите му ще се раздадат заради запалянковците си. "Много съжалявам за тези фенове, които не бяха допуснати днес. Благодаря на всички, които бяха на стадиона. Футболистите ще се раздадат заради тях на реванша. Нищо, че феновете няма да са на стадиона, те ще ни подкрепят и ние ще играем заради тях", каза Митов. 

"Нашите фенове са ни нужни, защото изграждаме нов отбор и сега имаме огромна нужда от тях", добави спецът.

"Не се получиха неща, които бяхме планирали. Не се получи технически", обясни Митов и говори за състоянието на Жорди Гомес. "Една седмица ще поработим с Жорди Гомес, ще го вдигнем. От всички играчи съм доволен. Имаше и грешки, които не трябва да допускаме. Имахме още в първата минута ситуация и можехме да вкараме. Търпението ни трябваше, това бяхме говорили. Имахме идеални атаки, не можахме да ги доразвием с последния пас", съжаляваше Митов след мача.