Жадното: Добър мач, имаше малко брак, това е визията, която трябва да показваме

снимка: Булфото

"Започнахме мача много добре с гол в първата минута. Преди почивката имаше агресия, търпение с топката. Е, и малко брак имаше. След почивката изпуснахме още доста положения, както и получихме неприятен гол", анализира Жадното.

"Отиваме да победим и в Черна гора", гордо отсече спецът. 

"Цяла седмица говорех да започнем агресивно, исках да вкараме гол в началото, направихме го. Доволен съм от отбора, чакаме втория мач. Реваншът няма да е лесен, няма да го подценим и за минутка. 3:0 беше по-хубав резултат, но и след 3:1 отиваме за победа", каза още треньорът.

"Имаше отпадане физически в края. Сега имаме една седмица за подготовка. С всеки мач трябва да се доближаваме до максималното, което можем да покажем. Това е визията, която искам да виждам в бъдеще. Това ще се случи, но в много по-голям процент. Нашата публика иска да види самораздаване, агресия, а после ще вкараме и футболните компоненти". 

"Не искам да коментирам селекцията. Ще има още попълнения, но това ще е съставът, който ще пътува за Черна гора. Ще видите кои ще са новите играчи и на кои постове ще бъдат", завърши Митов.