Заливат Тервел Пулев с помия след победата

галерия:

Тервел Пулев миналата нощ сгази посредствен беларусин за седмата си победа на профи ринга. Нормално е все още Малката кобра да среща отверме-навреме не особено класни опоненти, защото кариерата му като професионалист е в началото си, въпреки напредналите му годинки. Типично по нашенски, след боя се разрази буря от подигравателни коментари за Пулев и неговия съперник.

151409911093dfbd.jpg

Доста от феновете на бокса смятат, че Тервел Пулев не е имал адекватен съперник срещу себе си и е провел тренировка във физкултурен салон. Братът на Кубрат Пулев е принуден да търпи помията, която се излива срещу него в социалната мрежа. 

На една от страниците на Кобрата във "Фейсбук", където има пълен видео запис на мача, се появиха множество коментари в насока, че срещата на Тервел е била пародия и по-скоро тренировка.

"Пак в някакъв физкултурен салон. Нужни ли са такива срещи за "кухи" победи в първия рунд...", пише един от възмутените фенове.

"Не е ли време вече да срещне някой истински боксьор", добавя друг от коментиращите. 

"Несериозен мач", пише друг фен.

Все пак има и такива, които се радват на успеха на Тервел и му честитят: "Честита победа, Тервел! Цяла България се гордее с теб и брат ти Кубрат Пулев!".

Точно преди месец и отново в Берлин Тервел нокаутира и Михаил Куцишвили от Грузия в мач, който беше част от специална галавечер в памет на легендарния треньор Фриц Здунек.