Ядосаният Клоп: Приключвам с футбола, ако...

снимка: twitter.com

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се разбесня, след като реферът Майкъл Оливър не му позволи да извърши смяна в секундите преди изравнителния гол на Челси. Дербито на кръга в английската Висша лига приключи при резултат 1:1, а немският специалист нападна тези, които решиха, че накрая на мача мърсисайдци бавят играта.

"Ядосан бях, защото исках да променя схемата на игра, а реферът не ни разреши. Искахме да заиграем с петима в отбрана, за да променим ситуацията, затова не беше готино, че допуснахме гол.

Не знам какво си е мислел в този момент, спомена ми нещо, не помня точно, че сме се били забавили твърде много. Не разбирам - как може една смяна да се забави "твърде много?", избухна Клоп.

"Ние няма да тръгнем да правим номера от типа "Я си поседни, падни на тревата". В деня, в който някой от моите футболисти си помисли да направи подобно нещо, аз приключвам с футбола", отсече Юрген Клоп. 

"Щом вече не е правилно да даваш най-доброто от себе си, то значи нещо сериозно се е объркало", завърши разочарованият мениджър на Ливърпул.