Вуцов: Левски може големи неща, ЦСКА раздава аналгини

Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов похвали "сините" за страхотната игра под ръководството на новия старши треньор Делио Роси. Той вярва, че 26-кратните шампиони могат да надвият Лудогорец в двубоя от първенството тази вечер.

"От отлагането на мача от първия кръг спечели Левски, защото "сините" сега в съвсем друг вариант. Левски започна да показва рога и да говори за големи неща. Ако "сините" искат да постигнат нещо, без победа на "Герена" срещу Лудогорец ще покажат, че все още не са готови. С новия треньор се видя хубава организация в защита, тимът все още не е допуснал гол, но досега противниците на Левски не бяха от толкова високо ниво", каза Вили Вуцов пред колегите от "Лайвспорт".

Синът на легендата Иван Вуцов отличи и ЦСКА за поредицата от мачове, които "червените" спечелиха. Той каза, че само сблъсъкът със Септември е бил голяма мъка за феновете.

"Тази година, който завърши на третото място, ще е най-скъпият бронзов медалист в историята. Харесвам стила на ЦСКА. Стартираха лошо срещу Славия, а след това загубиха от резервите на Лудогорец. Но постепенно спечелиха поредица от мачове. Освен двубоя срещу Септември, след който раздаваха аналгини на тези, които го гледаха, във всеки играха агресивно и тимът бе приятен за наблюдаване", изказа се в типичния си стил Вили Вуцов.