(ВИДЕО) Неймар блесна с гениален финт и просташка изцепка

Струващият 222 милиона евро Неймар показа снощи, че сиз аслужава донякъде парите. Играчът на ПСЖ блесна със сътахотен финт при победата на своя тим във визитата на Рен с 3:2. Този успей=х класира ПСЖ на финал за Купата на Лигата, където ще се изправи срещу Монако или Монпелие.

Два момента в мача обаче приковаха вниманието. В единия от тях бразилецът Неймар овалдя ефектно дълъг пас с гръб, а после копна технично топката над главата на Бенжамен Буриго и го преодоля. Това ядоса футболиста на Рен и той стовари яка балтия в краката на откъсващата се звезда.

Последва меле на терена, защото Неймар и съотборниците му потърсиха сметка за грубата проява на Буриго в центъра на терена.

ВИЖТЕ СТРАХОТНИЯ ФИНТ НА НЕЙМАР СЛЕД 1:50 МИНУТИ НА КЛИПА

В друг епизод от срещата пак главно действащо лице стана Неймар. Този път той демонстрира изключително неспортменско държание. Съдията свири нарушение на бразилеца, а той не бе съгласен. После привидно се примири и дори отиде и подаде ръка на падналия си опонент, който се превиваше от болка на земята. Да, ама не. В последния момент Неймар дръпна своята ръка и играчът на Рен остана в неведение. Иначе казано - горещата кръв на джунглата си каза думата в сърцето на Европа.

ВИЖТЕ ПРОСТАШКАТА ПРОЯВА НА НЕЙМАР ТУК