(ВИДЕО) Наш ММА боец и черногорският МакГрегър се псуват и си налитат

Истински екшън спретнаха на брифинг нашият ММА боец Живко Стоименов и черногорецът Васо Бакочевич. Напрежението стигна връхна точка след няколко разменени реплики. Сблъсъкът между Живко и Бакочевич ще се състои на 25 ноември в Черна Гора. Васо, който е известен като черногорския Конър Макгрегър, скочи да бой, избълва цветисти псувни и дори обърна една маса.

Всичко почна, след като журналист попита българина откъде има толкова смелост да предизвика Бакочевич, който има над 50 двубоя. „Той е опитен боец, но има доста слаби страни и планирам да ги използвам. Мисля, че ще го победя. Уважавам го, но той е клоун”, изстреля Стоименов.

„Аз пък не те уважавам”, прекъсна го Бакочевич, след което започна да псува. „Бойците в ММА не правят така. Те показват респект…“, отвърна българина, но пак бе засечен: „Защо да те уважавам и да показвам респект към теб? Защо? Покажи ми“, отвърна гневен Васо. Последва меле и Васо всячески се опита да стигне до Живко, но охраната и хора от щаба на Бакочевич се хвърлиха и предотвратиха боя.