(ВИДЕО) Кметът на Симитли с ответен удар срещу Елезов: Не съм го виждал, камо ли пребил

Пресаташето и администратор на елитния Пирин (Благоевград) се оплака вчера, че е бил пречукан публично от скандалния кмета на Симитли Апостол Апостоло-Полив. Велислав Елезов пусна официална жалба до полицията и входира тъжба в прокуратурата. Както вече стана ясно, скандалът се разиграва в сряда на контролния мач Септември (Симитли) - Ботев (Ихтиман) (1:0) в село Крупник.

От разказа на Елезов пред "Би Ай Ти" стана ясно, че Апостолов отдавна му имал зъб, тъй като като част от агитката на Пирин (Благоевград) Елезов е скандалирал култовия рефрен "Яж ми к**о Симитли!".

"С това нещо не се познавам лично. Единственото нещо, което предшестваше като случка това, е заради рефрена, едно скандиране, което се носи из цялата държава (б.р. - "Яж ми к**о Симитли"). Но аз не съм част от агитката от 12 години, защото от тогава работя във футболния клуб. Рефренът в интерес на истината никога не е бил насочван към град Симитли", обясни Елезов.

"Въобще не съм го виждал този човек във вчерашния ден (б.р. - сряда). Аз пък ще му заведа дело за набедяване. Ще кажа на моя адвокат да входира жалба срещу него. Той е човек (б.р. - Елезов), с когото не контактувам. Не искам да го виждам. Не съм бил на мача, както твърди. Той много пъти е твърдял неверни неща за мен във "Фейсбук", защити се Апостолов.