(ВИДЕО) Гришо: Потя се за по-добро движение и кардио

Ракета №3 на планетата Григор Димитров стартира първия етап от подготовката си в Монте Карло. Полсе хасковлията отскочи до Маями, но пак се завърна в европейската столица на хазарта. "Сега е времето да се увериш, че правиш правилните неща на корта", каза световният №3, чиито тренировъчни партньори в Монако, където хасковлията живее, бяха Стан Вавринка, Виктор Троицки, Андрей Рубльов, Томаш Бердих и др. Те участваха в специален клип на официалния канал в YouTube на АТР.

Григор сподели амбициите си за 2018 година. Той обясни също така, че работи върху промяна на движението си по корта, както и да подобри кардиото си.

"Нямам търпение да стартирам годината. Искам да я започна успешно. Имам високи цели. Ще се старая да играя по-добре", каза Димитров.

"Тук е много красиво. Няма как да има по-добри условия. Всяка сутрин на корта има поне четирима топ състезатели, които тренират тук. Мисля, че това ни мотивира, за да се справяме по-добре", добави българинът за Монте Карло. 

"Чувствам се добре. Сега е моментът на репетициите. Важно е да подобриш кардиото си и движението на краката", обясни още Григор.