(ВИДЕО) Бебе и сръбски празник оставиха Ботев без двама титуляри

Бебе и Сръбска Коледа оставиха треньора на Ботев Николай Киров без двама основни играчи за старта на подготовката. Цветомир Панов е станал татко и Белия му е разрешил да се присъедини към тима чак на 11 януари. Ден по-рано от Сърбия ще се прибере и стражът Чворович. Причината е, че в западната ни съседка празнуват Коледа на 7 януари.

Общо 25 играчи почнаха подготовка с носителя на Купата днес. Ето кои са те:

Даниел Кайзер, Мартин Димитров, Стелиан Аглелов (Юноша), Йордан Минев, Здравко Деременов (юноша), Лазар Марин, Пламен Димов, Крисиян Димитров, Радо Терзиев, Георги Купенов, Атаанас Ташолов, Радо Апостолов, Лъчезар Балтанов, Серкан Юсеин, Фелипе Бризола, Алваро Юлияно,Тодор Неделев, Тони Тасев, Дуде Ндонгала, Стивън Петков, Крис Добрев (юноша с договор), Станислав Шопов (юноша), Иван Василев (юноша с договор), Здравко Жилов (юноша) и Милко Георгиев.

Утре към тима ще се присъедини бразилецът Кампос.

Наставникът на "канарчетата" Николай Киров говори пред медиите в Коматево и разкри интересни неща:

"Диого Кампос ще мине изследвания утре и евентуално след това, ако подпише договор, ще се включи в подготовката. Меледже лети на 10-и януари, има проблем с визата, има и договор с клуба до лятото. Беше му предложен но договор, който на този етап отказва да подпише. Чакаме го да се прибере и да говорим. Моето желание е да остане в отбора. Преговаряме с централен защитник. Когато всичко приключи, ще ви информираме за името му. Веселин Минев не попада в нашите планове. В зависимост от това, с кои състезатели ще се разделим, ще преценим дали да привличаме други футболисти. Последната контрола ще е с Ботев Враца.

Няма човек в нашия клуб, който да не мечтае строежа на стадион Христо Ботев да се поднови", обясни Белия.