Веселин Минев нападна Левски по болна тема

Новото попълнение на Верея Веселин Минев сподели, че целта пред клуба е да запази мястото си в шестицата. Ветеранът коментира и бившия си клуб Левски. Левият бек изрази недоумението си от решението на "сините" да го освободи, без да му намери по-добър заместник. 

"Чувствам се добре. Момчетата ме приеха. Има колектив във Верея. Условията са отлични. Със сигурност опитът ще помогне на Верея през пролетта. Надявам се тези, които сме по-опитни да допринесем за по-доброто представяне на клуба.  Целта ни е да запазим мястото си в шестицата. Не подценяваме Славия и Черно море. Всеки ще се бори докрай. Благо Митрев държи на дисциплината. Работи се интензивно. Ще изчистваме детайли в играта и ще разберем какви са изискванията му.  Надявам се още срещу ЦСКА да не загубим. Рано е да се каже кой ще спечели титлата. Надявам се и Левски да се намеси в борбата.

Следя ситуацията на "Герена". Когато освобождаваш даден футболист, би трябвало да вземеш по-добър от него, но в този случай това не стана. Надявам се да намерят точния човек за моето място. Най-вероятно работят по въпроса и ще намерят точния човек", заяви Минев пред "Дарик" радио.