Венци Стефанов: Честита пролет на всички доносници, клакьори и такива с леви наклонности

снимка: Булфото

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново бе колоритен след победата с 3:1 над Локо (ГО) в мача от 25-я кръг на Първа лига.

"Загубите в предишните мачове, ако сте гледали бяха с дузпа и червен картон. Така се получи. Нашите деца допускат грешки, нормално е, трябва да се изтърпят. С влизането на Стефан Велев нещата постепенно се напасват и си идват на място. Но така е във футбола. Пълно щастие няма", заяви Стефанов.

"Аз познавам Велев от дете. Знам какво и колко може, но аз искам специално да поздравя всички доносници, клакьори и такива с леви наклонности. Хора, които злословят срещу Славия. Искам да им честитя първата пролет и това, което мислят на нас да им се случи два пъти на тях".

"Знаят се хората, които имам предвид. Ще видите, а ние твърдo сме решили тази политика да я следваме. В друг отбор, само вратарят им е българин. Освен Стефан Велков, във всички други национални гарнитури има по 2-3 деца, така че на всеки ще си му дойде времето, стига хората да гледат с желание това нещо, да гледат справедливо, честно. Тука вече две-три седмици сменяваме треньор, че в Славия имат проблеми. Точно това е причината да им честитя".

"Откакто съм в Славия, само ми се задават въпроси за цели. Нека момчетата играят, а каквото дойде. Целта оправдава средствата", скандализира Венци Стефанов.