Венци: Джизъса забравя хората, когато не му трябват, дано е далеч от чалготеките!

снимка: fcorenburg.ru

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че е много разочарован от бившия футболист на "белите" и роден национал Благой Георгиев. Босът на най-стария столичен клуб призна пред колегите от "Спортал", че Джийзъса го е забравил и не му се обажда. Повод за коментарите по адрес на Георгиев станаха спекулациите, че той отново може да облече екипа на Славия, след като преди дни бе освободен от руския Оренбург. 

"Благо Георгиев не съм го чувал от година и половина. Забрави ни. Той обича да забравя хората, когато те вече не му трябват. Няма нищо общо с Митко Рангелов, Чавдар Янков… Двамата се обаждат, не забравят родния клуб. Тук не става въпрос за мен, а говорим за уважение към хората, които са ти помагали. На всеки празник получавам честитки от Тодор Колев от Етър, от Филип Филипов... Те не са юноши на нашия клуб, но са играли в Славия и оценяват това. Ето, ще ви дам още един пример: бащата на Петко Христов ми се обади и ми каза, че момчето иска да ме види, за да ми подари сувенир от Фиорентина. Нещо малко, но важен е жестът и уважението.

Иначе пожелавам на Благо Георгиев да е жив и здрав - той, семейството му, децата. За него е по-добре да не се връща, а да си стои при децата, защото така ще е далеч от чалготеките. Те не са за него. Пожелавам му успех", захапа Венци Стефанов.

Той разкри, че най-старият столичен клуб ще привлече двама български футболисти. "Единият е младежки национал, но няма да му разкрия името", завърши Стефанов.