Великов скочи на Дунав: Имаше хора, които саботираха работата ми

снимка: lap.bg

Бившият старши треньор на Дунав (Русе) Веселин Великов разкри, че определени хора в клуба са саботирали работата му и са работели срещу него. Специалистът отказа да назове конкретни имена. Той заяви, че ръководството е отказало няколко негови идеи, а след като е бил уволнен, съответните практики са били приложени в отбора. Великов сподели, че договорът му с "драконите" е прекратен по взаимно съгласие, но е получил финансова компенсация.

"Имах заложена компенсация в договора при едностранното му прекратяване и я получих. Оставка не съм подавал. Ако беше така, нямаше да ми платят. Имах да взимам и две заплати, но и тях си ги получих.

Имаше определени хора, които работеха срещу мен. Няма да казвам имената им, те си знаят кои са. Исках да има завишени премии в отбора, но все ми отказваха. Сега за мача с Ботев има такива. Исках да тренираме на стадион "Локомотив", но не ми позволяваха. Сега, когато ме няма, заниманията ще са там. Сами си правете изводите", заяви Веселин Великов пред "Меридиан мач".