Вальо Илиев избухна: Тръгвам пеша и водя Бадема

снимка: cska.bg

Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев сподели, че желае на всяка цена да привлече в отбора Емил Гъргоров. Той разкри плановете си след равенството на "червените" с Беласица на старта на Трета лига. Специалистът иска състава му да бъде подсилен от Бадема, който бе спряган за Септември (София), но не успя да се договори за условията си със собственика Румен Чандъров.

"Няма какво да се заблуждаваме, чака ни още много работа. Няма време за губене и затова трябва още в следващия мач да запишем победа. Лично аз настоявам да привлечем Емил Гъргоров. Искам го на всяка цена, но това не зависи от мен. Аз не водя преговорите. Ако зависи от мен, тръгвам и го водя пеша в отбора", категорично заяви Илиев.

"Със сигурност няма как да съм доволен от резултата. И като футболист, и като треньор винаги търся победата. Имахме пълен контрол над мача, но футболът е игра на голове. Ако си бяхме вкарали ситуациите, противникът нямаше как да бави играта", сподели разочарованият от първия мач на отбора си специалист.