В САЩ хвърлят луди пари за боя Джошуа-Пулев

С наближаването си боят в тежка категория между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев предизвиква все по-сериозен интерес. Наградният фонd за тази битка продължава да расте главоломно, след като няколко телевизионни гиганта от САЩ се впуснаха в спор за тв правата за транслация на мача.

Showtime в крайна сметка пребори HBO с тлъста оферта от 1,6 милиона долара. Тази сума е била приета от промоутъра на британския боксьор Еди Хърн. Именно акулата Хърн е човекът, който организира зрелището на 28 октомври в Кардиф. Тогава на "Принсипалите стейдиъм" в уелската столица над 80 000 души ще гледат на живо боя между Джошуа и нашето момче. Билетите бяха изкупени за дни, а в българските фенове бяха отсвирени.

Все пак Sporta.bg научи, че доста сънародници, които живеят на Острова са успели да се сдобият с билети, така че бг агитка в Кардиф ще има. 

Антъни Джошуа ще заложи 3 колана на световен шампион срещу претендента Кобрата. През ден боксьорът с нигерийски корени сипе закани срещу Пулев, но не преминава добрия тон и се изкз=азва ласкаво за качествата на своя опонент. От своя страна Кубрат обяви, че се готви за жестока битка, която има намерение д аспечели с нокаут.

Коефициентите на букмейкърите сочат Джошуа като тотален фаворит, шансовете на Пулев пък са илюзорни. Надеждата обаче умира последна.