В Локо (Пд) тъжни, че не били Левски

снимка: Булфото

Собственикът на Локо (Пд) Коко Динев изгледа срещата на своя тим срещу Черно море, спечелена от "смърфовете" с 1:0, като е доволен от видяното и победата.

"Получи се интересен двубой с много борба. За нас най-важни бяха трите точки и затова нямаше много футбол, а повече борба", коментира собственикът.

"Има мачове, в които трите точки са по-важни, отколкото играта. Много-много не сме треперили, те нямат удар към вратата. За нас всеки мач е важен, така че мислим мач за мач.

Яд ме е, че не бихме Левски, но се надявам, че следващият път ще успеем. Надявам се и срещу Лудогорец да покажем играта, която показахме днес и да вземем мача. Не смятам, че сме обречени срещу шампионите".

Динев имаше претенции и към съдията Таско Тасков. Според собственика, реферът е опорочил срещата с многото ненужни нарушения, които е свирил.

"Имаме претенции и към Таско Тасков. Отсъди безброй много нарушения, но това е работа на други хора, те трябва да гледат. Ние сме по-добрият отбор, но не можахме да разгърнем потенциала си", каза още Динев.