(УНИКАЛНО ВИДЕО) Бултрасите взривиха самолета на властта и вдигнаха на крак летище Кристиано Роналдо

Уникална атмосфера създадоха верните фенове на Ботев в самолета на път за остров Мадейра. Бултрасите са 60 (по-рано през Чехия и Испания на острова долетяха други 80 запалянковци) и чинно си платиха по 490 евро, за да летят заедно с играчите и шефовете на клуба до родното място на Кристиано Роналдо. Утре от 21:00 "канарчетата" излизат в реванша срещу местния Маритимо в спор за влизане в плейофа на Лига Европа. В първия мач двата тима извъртяха скучно 0:0.

Привържениците на Ботев не се стърпяха и по време на 5-часовия полет често пееха песни, с които вече са огласявали всички стадиони в България, а вече и доста из Европа. Сега и самолетът на властта от Авиоотряд 28 стана арена на техните възгласи. Пя дори президентът на Ботев - Ангел Палийски.

При кацането на летище "Кристиано Роналдо" жълто-черното шоу продължи с пълна сила. Феновете буквално вдигнаха на крак служителите на аеропорта с мощни скандирания и хореография.

В първото видео се вижда какво става на самото летище, минути след кацането. След това има 3 клипчета от дивото шоу в аероплана.