Ултраси на ЦСКА-София изригнаха: Киро, умри! (ФОТОФАКТ)

галерия:

снимка: lap.bg

Лудогорец и ЦСКА-София играят в момента дерби от 15-ия кръг в Първа лига, "орлите" поведоха с 1:0 с гол в началото на втората част на Кампаняро,а Каранга изравни малко след това. Продукцията на терена в Разград е постна.

На трибуните обаче е доста по-интересно. Запалянковците на домакините отново не са напълнили стадиона, където личат много свободни места. Срамно, при положение, че босът на "орлите" Кирил Домусчиев се бие в гърдите, че привържениците на шампионите се множат. Е, ако в най-голямото дерби срещу втория в групата, което може да реши титлата феновете на Лудогорец не могат да изпълнят стадиона-бижу, то или Домусчиев го заблуждават дузината му съветници или той лъже...

Именно към Кирил Домусчиев е насочен гневът на ултрасите на ЦСКА-София, които са изпълнили сектора за гости в Разград. Всъщност, сектор е силно казано, защото мястото е по-подходящо за отглеждане на говеда. Отттам нито може да се гледа мача, нито може да се подкрепя, защото има високо шумоизолиращо стъкло от плексигласт.

Показателно е, че когато Лудогорец домакинства в Разград в евротурнирите, то феновете на гостите биват настанявани в друг сектор. Но в България на Царя Слънце не може да му се противоречи и агитките се бутат в клетката зад вратата. Двоен аршин - за чужденци и за българи.

Именно зад плексигласта "червените" ултраси са изписали ясно: Киро, умри!. Присъдата им е издадена, но за тяхно нещастие не се вижда кой, как и кога ще спре хегемонията на Лудогорец в България. Със сигурност това няма да е техният любим ЦСКА-София. Не и с тази игра, с този треньор, а и с тези шефове.23315955_10211774870420455_1947318798_n.jpg