УЕФА и ЦСКА си играят на котка и мишка - сега "червените" ще разследват централата

ЦСКА ще направи нещо, което едва ли друг клуб е правил. "Червените" ще се впуснат в разследване на европейската централа по футбол. От УЕФА свикнаха да се души около тях през последните години, но това ставаше от квалифицирани органи. Сега обаче ЦСКА ще рови за грешки в Нион.

По-рано през месеца УЕФА изхвърли ЦСКА от евротурнирите, което по закон е редно. Все пак "червените" намериха грешки в документите на централата и ще търсят истината.

Това стана ясно след поредното съобщение от ръководството на ЦСКА на официалния им сайт

Ето какво написаха от ЦСКА:

"Армейци,

ЦСКА беше официално уведомен за решението на УЕФА от 29 Май 2017 година на 30 Май 2017 година. Недобросъвестно разпространяваната от трети лица конфиденциална информация се съдържа в две писмени позиции на УЕФА от дати, следващи жребия, проведен на 19 Юни 2017 г.

При преглед на документите става ясно, че в текста на единия документ УЕФА допуска грешка и вместо 19 Юни 2017 изписва датата 19 Май 2017 година.

В нито един от двата документа текстът, съдържащ грешката, не е във варианта, разпространяван в публичното пространство. Случаят ще бъде разследван допълнително".