Уайлдър плю по Ей Джей: Страхливец, купи първата си титла!

снимка: twitter.com

Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория Дионтей Уайлдър не спира да помага на Кубрат Пулев, като поставя под напрежение съперника му Антъни Джошуа. Кобрата и британецът излизат в битка за титлите на WBA, IBF и IBO на 28 октомври в Кардиф, но Ей Джей определено не може да се концентрира заради постоянните нападки на американеца. Сега той изля нова канонада от обиди, заявявайки, че Джошуа е купил първата си титла, а не я е спечелил честно. Уайлдър визира пояса на IBF, който британецът грабна през април 2016 след победа над Чарлс Мартин.

"Със сигурност купиха онзи първи колан от Чарлс Мартин. Джошуа дори не бе готов да стъпи на ринга, но ето че спечели. Не можеш да кажеш, че не си готов. Нямаш това право", избухна с клеветите Дионтей Уайлдър.

Той за пореден път се закани на британеца да организират битка за обединение на поясите в тежка категория. "Ти си шампион. Аз също съм шампион. Хората казват, че ти си най-добрият и говорят от твое име. Ти си страхливец, не смееш да говориш за себе си. Аз обаче умея и ти казвам, че съм най-добрият. Така че, нека да проверим", хвърли ръкавицата Уайлдър, цитиран от "Дейли мейл".