"ТС Маркет" с банкет за чудо и приказ в края на поредната успешна година

галерия:

С легендарен коледен банкет персоналът и ръководството на „ТС Маркет“ отбеляза края на 2017. Фирмата доказа и през тази година, че е №1 в сферата на търговията в пловдивския регион. Супермаркетът „ТС Маркет“ в едно от най-големите села – Брестовица, разполага с богат набор от разнообразни хранителни и стоки и такива за бита и задоволява всички изисквания на своите клиенти.

Цените в магазина са най-ниските в населените места в Община Родопи, но това не е за сметка на качеството, а напротив. Това е причината много хора да предпочитат да пътуват специално до Брестовица, за да пазаруват именно от „ТС Маркет“.

По традиция служителите и шефовете заформиха мощно парти, за което ще се говори още дълго. Арена на купона стана изисканият арменски ресторант „Беладжио“ под тепетата. Управителят на „ТС Маркет“ Слави Ташев бе запазил ВИП салона в заведението. Ляха се литри марков алкохол, поръчваха се вкусни специалитети, а музикалното оформление бе на ниво.

bankettttttttttttttttttttttttttt.jpg

Настроението около тежката софра се повиши, когато дойде ред на забавните истории и случки от изминаващата година. Служителка на „ТС Маркет“ пък се бе погрижила финалът на банкета в ресторанта да е от сладък по-сладък. Тя бе приготвила домашна шоколадова торта, която изчезна за броени минутки.

Кулминацията на забавата обаче тепърва предстоеше. Купонджиите се преместиха в клуб „Паша“, където заеха най-хубавите места. Диджеят в дискотеката на няколко пъти поздрави всички от „ТС Маркет“, а те демонстрираха завидни танцувални умения. Наздравиците се вдигаха до ранни зори, а сервитьорките едва смогваха да изпълняват поръчките. Историята мълчи относно това, кога и как е приключило партито. Знае се се само, че след няколко часа първата смяна е била на пост в супермаркета на време.

bankettttt33333.jpg