Треньорът на Сутиеска развя бяло знаме и се оправда с бюджета на Левски

снимка: youtube.com

Треньорът на Сутиеска Никола Ракойевич откровено призна, че отборът му е аутсайдер срещу Левски часове преди мача от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Спецът обаче се надява неговите момчета да покажат добра игра и да изкопчат нещо от "сините".

"В момента не мога да отговоря дали сме готови за този мач, най-вече защото сме с доста различен състав от миналата година. Имаме много млади играчи и изиграхме само един контролен мач. Мисля, че може и да имаме проблеми в начина си на игра. С оглед на това, че останахме без шестима от най-добрите си играчи. Но аз съм треньор, който винаги вярва на играчите, с които разполага", заяви Ракойевич.

"Обикновено казвам, че играем така, както съперникът ни позволи. Също така съперникът играе толкова добре или лошо, колкото ние му позволим. Утре ще видим какво ще се случи на мача. Имаме някаква информация за Левски, както и те имат за нас. Знам, че имат доста нови играчи и това би могло да им създаде някакви проблеми утре. Левски е много по-опитен отбор от нас. Бюджетът им е почти 10 пъти по-голям от нашия и имат много повече чуждестранни играчи от нас. На тяхна страна е и опитът в европейски мачове, но аз винаги казвам едно и също - всичко се решава на терена", допълни той.