Треньорът на Дунав съзря злоумишлени атаки към клуба

Треньорът на Дунав Малин Орачев съобщи, че Христо Попадийн остава в отбора. "Пълни измислици! Разговарях с Христо по телефона и си пожелавахме весели празници, когато точно в този момент изтече тази новина", каза Орачев в интервю за русенския вестник "Утро". 

Той допълва още, че няма нищо вярно и в информациите, че Бирсент Карагарен искал да напусне отбора, за да премине в Локомотив (Пловдив). "Васко Шопов пък трябва да решава сам. Ние разчитаме на него. Освен това има договор с нашия клуб до края на сезона", каза Орачев по адрес на плеймейкъра. 

Шопов е трансферна цел на Ботев (Пловдив). Имало вероятност един от вратарите - Мартин Луков, Станислав Антонов и Александър Конов, да бъде пратен в друг отбор, тъй като тримата били равностойни. Решение по този казус щяло да се вземе допълнително. От думите на треньора става ясно и, че се работи по зимната селекция. Конкретни имена на този етап обаче нямало как да бъдат изнесени. Със сигурност участие в първия лагер ще вземе младия централен нападател Сонер Хюсеин. За други юноши тепърва ще се преценява.